Käsikirja

Palvelukulttuuri ja alustatalous liiketoiminnan uudistajina teollisissa yrityksissä -hankkeessa testattiin olemassa olevia kehittämisen työkaluja eteläpohjalaisissa pk-yrityksissä ja muokattiin niitä pk-yrityskenttään sopivammiksi. Näistä työkaluista syntyi Käsikirja, joka on avoimesti kaikkien saatavilla, ja jota voivat hyödyntää yritysten lisäksi koulutusorganisaatiot ja asiantuntijapalveluita tarjoavat yritykset.

Käsikirjan sisältö

Käsikirja sisältää ohjeet:

  • yrityksen palvelukulttuurin arviointityöpajan ja
  • Kohti palveluita -prosessin

onnistuneeseen läpivientiin. Liitteenä on lisäksi kuusi erillistä dokumenttia, joita on tarkoitus käyttää materiaaleina työpajoissa.

Käsikirjan käyttö

Työskentely kannattaa aloittaa tulostamalla koko käsikirja ensin paperille, jolloin pystyy  konkreettisesti selailemaan sisältöä ja vaikkapa tekemään siihen omia merkintöjä ja muistiinpanoja. Käsikirjassa on viitattu liitteisiin, joista löytyy luettelo käsikirjan lopusta. Kaikki liitteet löydät myös tältä sivulta; voi olla helpompi pysyä kärryillä, mikäli tulostaa myös liitteet paperille.

Samat materiaalit ja ohjeet löydät vähän eri muodossa tämän sivuston TYÖPAJA– ja KOHTI PALVELUITA -osioista. Valitse itsellesi paras tapa hyödyntää työkaluja!

 

Näin hyödynnät käsikirjaa

Tulosta käsikirja

Perehdy käsikirjaan

Tulosta liitteet

Järjestä työpaja